Gå til innhold
Søgne gamle prestegård

SØGNES STØRSTE JULETRE - ET KUNSTPROSJEKT MED BARN/ UNGDOM OG KUNSTER GRO SUVATNE AUGLAND

Pressemelding fra Enhet for kultur:

Sted:                         Søgne Gamle Prestegård
Åpning:                    Lørdag 27. november kl 17.00

Kunstverksted: Uke 44 og 45 med elever fra barneskolene i Søgne.
Søndag 7. november kl 12.00 åpent kunstverksted for alle barn og unge.

SØGNES STØRSTE JULETRE

På Søgne Gamle Prestegård er det et tuntre, et lindetre som er ca 20 m høyt. På bakgrunn av gamle fotografier kan vi anta at treet er mellom 100 - 120 år gammelt.

I forbindelse med årets juleutstilling ønsker vi å pynte tuntreet til Søgnes største juletre. Dette som et kunstprosjekt med barn/unge og kunstner Gro Suvatne Augland.

Målet er å pynte treet med mellom 200 og 300 keramikk engler laget av barn og unge Åpning av Søgnes største juletre blir lørdag 27. november kl 17.00

Mandag den 1. november starter det første kunstverkstedet. Via den kulturelle skolesekken skal elever ved barneskolen i Søgne jobbe sammen med Gro Suvatne Augland om dette kunstprosjektet over to uker.

I tillegg blir alle barn og unge invitert til å delta i prosjektet via barnas kunstverksted søndag den 7. november kl 17.00 på Søgne Gamle Prestegård. Kafèen er åpne.

Bakgrunnen for dette er at Søgne Kunstlag og Søgne Gamle Prestegård(SGP) ønsker et kreativt og sosialt møtested for store og små i Søgne, i forbindelse med kunstutstillingene på SGP. Prosjektet er støttet av Søgne og Greipstad Sparebank.

Søgnetunet den 28. oktober 2010

Søgne Kunstlag og Søgne Gamle Prestegård